Bent u benieuwd naar de mogelijkheden omtrent het adverteren op KattenrassenWijzer? Uw merk onder de aandacht brengen op een van de populairste websites over katten van de Benelux? De Nederlandse KattenrassenWijzer staat bomvol met informatie over kattenrassen, tips, tricks et cetera.

Naarmate onze websites zijn gegroeid, is er een toegewijd netwerk van dierenliefhebbers om hen heen ontstaan. Onze community geeft KattenrassenWijzer.nl, Allesoverhondenrassen.nl en HondenrassenWijzer een collectief bereik van meer dan 85 duizend unieke bezoekers per maand, om nog maar te zwijgen van alle fans op diverse sociale media kanalen.

Diverse mogelijkheden

Draagt uw merk, product of dienst bij aan alles dat ook maar te maken heeft met katten? De Nederlandse KattenrassenWijzer is de ideale plek om uw doelgroep op een efficiënte manier te bereiken. Adverteren op deze website kan op verschillende manieren. Hieronder een kort overzicht van de verschillende mogelijkheden.

Een gesponsord artikel

Op deze website is het mogelijk om een artikel te plaatsen met uw product of dienst. Uw merk komt hierdoor in een goed daglicht te staan. Deze artikelen worden door Google geïndexeerd waardoor er naamsbekendheid ontstaat, en door de mogelijkheid om links in het artikel te verwerken komen er mensen op uw website terecht.

Banners

Wij staan open om banners te plaatsen op onze website. Deze kunnen overal geplaatst worden op de homepagina, een categorie pagina of een specifieke pagina.

Win acties

Met een win actie kunt u op een effectieve manier een groot publiek bereiken. De website van KattenrassenWijzer verwelkomt inmiddels ruim 5 duizend bezoekers per maand die een kat hebben of op zoek zijn naar een kat of kattenras. Door een win actie bereikt u 100% uw doelgroep.

Voor meer informatie kunt u contact met ons opnemen. Wij hopen op een geslaagde en vooral succesvolle samenwerking!