Met ons hoofdkantoor in Twente omvat onze gezamenlijke ervaring tientallen jaren van het grootbrengen van honden en katten, het schrijven over hen, het redden, hen trainen, verliefd op ze worden en ons hart door hen laten breken. Het is dus geen verrassing dat onze sites de nummer één plek zijn geworden voor mensen die op zoek zijn naar informatie over huisdieren.

Naarmate onze websites zijn gegroeid, is er een toegewijd netwerk van dierenliefhebbers om hen heen ontstaan. Onze community geeft KattenrassenWijzer.nl, Allesoverhondenrassen.nl en HondenrassenWijzer een collectief bereik van meer dan 85 duizend unieke bezoekers per maand, om nog maar te zwijgen van alle fans op diverse sociale media kanalen.

Deskundig advies en aanbevelingen

Advies nodig over het beste speelgoed, eten of benodigdheden voor je kat? Reken op de KattenrassenWijzer om de nieuwste producten op de dierenmarkt te bekijken. Van traktaties tot huisdierbedden tot gadgets en accessoires, we hebben recensies over zowel de must-haves als de items die verwacht worden. En als het om gedrag, training of adoptiebegeleiding gaat kun je rekenen op onze hulp. We hebben artikelen en interviews van deskundige trainers, gedragsdeskundigen en dierenartsen, maar ook van ouders, vrijwilligers en reddingswerkers van huisdieren.