BlogInformatief

5x Automatische Kattenvoerbak

3 Minuten

Schrokt jouw kat al het voer in een keer naar binnen, ga je een dagje op stap of ben je door je werk wel eens langer weg van huis? Je hoeft je over deze zaken geen zorgen meer te maken, want met de automatische kattenvoerbak los je deze problemen gezamenlijk op. Hiermee krijgt jouw kat gedurende de dag genoeg eten. Wil jij ook op afstand jouw kat voorzien van die o zo lekkere brokjes? Hieronder zetten wij de vijf beste automatische kattenvoerbakken voor je op een rij.

Lijst met 5 beste automatische kattenvoerbakken

PetSafe automatische kattenvoerbak

Met de automatische kattenvoerbak van PetSafe geef jij op elk gewenst tijdstip eten, snacks en medicijnen aan jouw kat. Deze kattenvoerbak is voorzien van vijf voerbakjes en een timer. Met de timer kun je aangeven wanneer welk bakje voer moet geven. Na gebruik kun je de voerbakjes in de vaatwasser zetten. Deze voerbak werkt op batterijen.

Pretty Paws automatische kattenvoerbak

Wanneer je een hongerige kat in huis hebt rondlopen, is de automatische kattenvoerbak van Pretty Paws ideaal. Je kunt in deze voerbak namelijk zes porties kwijt, waarbij je kunt instellen hoe groot de portie moet zijn. Met een ingesproken bericht kun jij op afstand vertellen aan je katten dat hun eten klaarstaat. Je kunt ervoor kiezen of je de kattenvoerbak gebruikt op batterijen of via het stopcontact.

Pettadore automatische kattenvoerbak

Met het droogvoerreservoir van 3,7 liter heeft jouw kat altijd voldoende eten op een dag. De automatische kattenvoerbak van Pettadore heeft een app, waarbij je een wekelijks eetplan kunt instellen. Ook kun je via een camera jouw kat bekijken, met de microfoon jouw kat beluisteren en met de speaker tegen jouw kat praten. Je krijgt een melding in de app als jouw kat het voerbakje bijna heeft leeggegeten. Je kunt dan via de app extra eten geven. Deze voerbak werkt op Wi-Fi.

Cat Mate automatische kattenvoerbak

De automatische kattenvoerbak van Cat Mate is stevig, slim en een ware vriend voor jouw kat. Dankzij de stevige deksel kan jouw kat de voerbak niet openmaken: hij moet rustig wachten op zijn beurt. Ook is deze voerbak voorzien van vijf bakjes en een timer. Op de voerbak bevindt zich een LCD-scherm die alle tijden aangeeft wanneer de bakjes opengaan. Met de twee koelelementen houdt deze kattenvoerbak zelfs het natte voer vers. Zowel de deksel als de voerbakjes zijn vaatwasbestendig. Deze voerbak werkt op batterijen.

Kèshy automatische kattenvoerbak

Dankzij de automatische kattenvoerbak van Kèshy hoef jij je geen zorgen meer te maken over jouw kat. Ook al ben je een dag weg, met deze kattenvoerbak krijgt jouw kat zes porties eten. Het display boven op de voerbak geeft de status van de batterij aan en de tijden wanneer jouw kat eten krijgt. Via een knop kun je het voedingsschema van jouw beestje instellen. Bovendien is er gedacht aan veiligheid: dankzij een veiligheidssysteem komen de pootjes van jouw kat nooit vast te zitten in de bak. Je kunt ervoor kiezen of je de kattenvoerbak gebruikt op batterijen of via het stopcontact.

Veelgestelde vragen

Welke kenmerken moet een automatische kattenvoerbak hebben?

Natuurlijk wil je de maaltijden kunnen inplannen bij een automatische kattenvoerbak. Naast dit belangrijke kenmerk, zijn er nog een aantal aspecten waar je op kunt letten:
– Onderdelen die in de vaatwasser kunnen. Voerbakjes moeten natuurlijk schoon zijn voor de hygiëne van jouw kat;
– Laag energieverbruik;
– Goede kwaliteit. Katten zijn nog weleens geneigd om zelf de voerbak te openen met hun pootjes of tanden. Zorg er dus voor dat de automatische kattenvoerbak tegen een stootje kan.

Is een automatische kattenvoerbak handig voor mijn kat met overgewicht?

Met de automatische kattenvoerbak zorg je ervoor dat jouw kat niet meer eet dan hij nodig heeft. Wel is het belangrijk om de voerbak zo in te stellen dat jouw kat de juiste hoeveelheid porties krijgt.

Wat is de beste plek in huis voor de automatische kattenvoerbak?

De voerbak moet zo ver mogelijk van de kattenbak staan. Wanneer je dit wel doet, is de kans aanwezig dat jouw kat weigert te eten. Een ideale plek is een rustige omgeving, zoals de keuken. Ook is het belangrijk om de automatische voerbak uit het zonlicht te plaatsen. Dit kan namelijk de smaak veranderen.

Recente artikelen
Blog

De ultieme gids voor kattenhygiëne: tips voor een gezond en schoon leven

2 Minuten
Het behouden van een goede hygiëne voor je kat is essentieel voor zowel de gezondheid van het dier als het welzijn van…
Blog

Voor het eerst een kat in huis!

2 Minuten
Voordat je een katje in huis neemt is het goed om je te informeren wat je allemaal nodig hebt. Een kat heeft…
BlogInformatief

Welke dieren wonen nog meer in jouw huis, naast katten?

2 Minuten
Katten zijn gezellige, spinnende huisgenoten. Met een kat in huis is het altijd een feestje. Lekker knuffelen met jouw kat en zo…
Power your team with InHype

Add some text to explain benefits of subscripton on your services.