BlogInformatief

5x Beste Denkspeelgoed voor Katten

1 Minuten

Aan denkspeelgoed zitten meerdere voordelen verbonden: jouw kat verveelt zich niet meer, het daagt jouw kat uit om op ontdekking te gaan en het biedt genoeg geestelijke uitdaging. Wanneer jij denkspeelgoed voor jouw kat aanschaft, zal jouw kat hier erg gelukkig mee worden. Hieronder zetten wij de vijf beste denkspeelgoed voor katten voor je op een rij.

Lijst met 5 beste denkspeelgoed voor katten

Trixie denkspeelgoed

Spelenderwijs krijgt jouw kat zijn beloning aan de hand van het denkspeelgoed van Trixie. Het bevat vijf verschillende spellen: een tunnel met daarbovenop verschillende vakjes, een gleuf, pieken en vier balletjes. 

Catit denkspeelgoed

Het interactieve speelgoed van Catit is een soort voerbak. Je kunt namelijk het voer van de kat in de vijf buisjes leggen, die jouw kat er met zijn poten uit moet zien te vissen. Ook wordt het schrokken hierdoor verminderd.

District 70 denkspeelgoed

Vooral wanneer je een dagje weg van huis bent, is het belangrijk dat jouw kat zich kan vermaken. Je kunt hiervoor het denkspeelgoed van District 70 gebruiken, waar een balletje inzit en tevens is het gemaakt van karton. Zo kunnen ze ook hun krabbehoefte kwijt.

Dutchwide denkspeelgoed

Als jouw kat toe is aan meer uitdaging, kun je overwegen om het denkspeelgoed van Dutchwide aan te schaffen. In dit speeltje kun je kattensnoepjes kwijt die vervolgens de snoepjes eruit gooit. 

Pepets denkspeelgoed

Met een ledlampje, twee balletjes kattenkruid en twee kattenbelletjes is het denkspeelgoed van Pepets de nieuwe vriend van jouw harige huisdier. Het speeltje kan 360 graden draaien en bevordert de reflexen van jouw kat. Je kunt deze met de sterke zuignap bevestigen aan elke ondergrond. 

Veelgestelde vragen

Waarom moet ik trainen met mijn kat?

Allereerst hebben katten meer uitdaging nodig dan alleen achter een bal aanrennen. Ook is het leuk om met jouw kat te trainen en het bevordert de band tussen jullie twee.

Wat is het voordeel van denkspeelgoed?

Aan de hand van denkspeelgoed moet de kat moeite doen om een beloning te krijgen. Hierdoor worden ze extra gestimuleerd. Het voordeel van denkspeelgoed is dat je het kunt vullen met snoepjes, waardoor schrokken wordt tegengegaan.

Waar moet ik op letten als ik denkspeelgoed koop?

Het is belangrijk dat jij jouw kat genoeg stimuleert met het denkspeelgoed. Ook moet de kat niet verveeld raken in de loop van de tijd.

Recente artikelen
Blog

Voor het eerst een kat in huis!

2 Minuten
Voordat je een katje in huis neemt is het goed om je te informeren wat je allemaal nodig hebt. Een kat heeft…
BlogInformatief

Welke dieren wonen nog meer in jouw huis, naast katten?

2 Minuten
Katten zijn gezellige, spinnende huisgenoten. Met een kat in huis is het altijd een feestje. Lekker knuffelen met jouw kat en zo…
Blog

Katten hebben een positieve invloed op je geluk

2 Minuten
Het is deze wintermaanden voor sommige mensen lastig doorkomen. De donkere uren zijn op hun hoogtepunt en voorlopig kunnen we niet naar…
Power your team with InHype

Add some text to explain benefits of subscripton on your services.