BlogInformatief

5x Beste Speelgoed met Kattenkruid

1 Minuten

De meeste katten vinden kattenkruid geweldig. Kattenkruid bevat verschillende olien, waaronder nepetalactone. Deze olie werkt euforisch en wellicht zelfs hallucinerend. Katten worden hier blij van en je kunt tegenwoordig ook speeltjes kopen met kattenkruid erin. Wil jij ook jouw kat voorzien van een speeltje met kattenkruid? Hieronder staan de vijf beste speelgoed met kattenkruid voor je op een rij.

Lijst met 5 beste speelgoed met kattenkruid

KONG speelgoed met kattenkruid

Het speeltje van KONG heeft een hersluitbare opening, zodat het aangebrachte kattenkruid op de plek blijft. Als het speeltje aan een wasbeurt toe is, kun je het speeltje uitwassen in de wasmachine. Uiteraard moet het kattenkruid uit het speeltje zijn.

Make Me Purr speelgoed met kattenkruid

De schattige speeltjes van Make Me Purr zijn gemaakt van 100 procent biologisch kattenkruid. Omdat de speeltjes klein zijn, kan jouw kitten ook al gebruikmaken van dit leuke speeltje. 

Filo speelgoed met kattenkruid

Urenlang speelplezier is gegarandeerd met deze beweegbare vis van Filo. Dankzij een sensor gaat de vis bewegen en na 60 seconden schakelt het vanzelf uit. Je kunt de vis nóg interessanter maken met het bijgeleverde zakje kattenkruid.

Grumpy Cat speelgoed met kattenkruid

Ken je ‘m nog, de boze kat die ook we Grumpy Cat werd genoemd? Dit speeltje is in de vorm van deze kat en is ook nog eens voorzien van kattenkruid. Blijer krijg jij jouw kat niet!

Yeowww speelgoed met kattenkruid

Het speelgoed in de vorm van een sigaar met kattenkruid zorgen voor een extra aantrekkingskracht van jouw kat. De sigaar van Yeowww is gevuld met 100 procent biologisch Amerikaans kattenkruid.

Veelgestelde vragen

Vanaf welke leeftijd mag mijn kat gebruikmaken van kattenkruid?

De gevoeligheid van kattenkruid ontwikkelt zich wanneer jouw kat een leeftijd heeft bereikt van zes tot acht weken. Dit is volledig ontwikkeld rond de twaalfde week, echter verschilt dit wel per kat.

Hoe lang werkt kattenkruid?

Meestal is kattenkruid uitgewerkt na vijf tot vijftien minuten. Daarna kan het wel een paar uur duren voordat het kattenkruid weer effect heeft op jouw kat.

Is kattenkruid gevaarlijk?

Veel mensen denken dat kattenkruid een soort drugs is voor de kat. Gelukkig is kattenkruid een ongevaarlijk middel en werkt het ook niet verslavend. Je kunt dus gerust speeltjes kopen waar kattenkruid in is verwerkt.

Recente artikelen
Blog

De ultieme gids voor kattenhygiëne: tips voor een gezond en schoon leven

2 Minuten
Het behouden van een goede hygiëne voor je kat is essentieel voor zowel de gezondheid van het dier als het welzijn van…
Blog

Voor het eerst een kat in huis!

2 Minuten
Voordat je een katje in huis neemt is het goed om je te informeren wat je allemaal nodig hebt. Een kat heeft…
BlogInformatief

Welke dieren wonen nog meer in jouw huis, naast katten?

2 Minuten
Katten zijn gezellige, spinnende huisgenoten. Met een kat in huis is het altijd een feestje. Lekker knuffelen met jouw kat en zo…
Power your team with InHype

Add some text to explain benefits of subscripton on your services.