BlogInformatief

5x Beste Speelrail voor Katten

1 Minuten

Een kat heeft vermaak nodig. Vooral wanneer jouw kat veel binnen zit, is het belangrijk om genoeg uitdaging te bieden. Dit kan bijvoorbeeld door een speelrail: daarin zit een balletje waar jouw kat tegenaan kan slaan en achteraan kan rennen. Wil jij ook jouw kat vermaken met een speelrail? Hieronder zetten wij de vijf beste speelrails voor je op een rij.

Lijst met 5 beste speelrails voor katten

Catit 2.0 speelrail

De speelrail van Catit 2.0 is een lange en vlakke speelbaan voor jouw kat. Deze baan stimuleert het jachtinstinct en kan ook in een andere vorm worden gebouwd. In totaal is deze baan 135 centimeter lang.

Ferplast Magic Circle Circuit speelrail

De speelrail in een vorm van een cirkel van Ferplast biedt genoeg uitdaging voor jouw kat. In de rail zit namelijk een balletje. Dit zorgt ervoor dat jouw kat zich kan vermaken, ook wanneer jij een dagje weg bent. De afmetingen van deze speelrail zijn 40 x 5 centimeter.

Catit Super Roller Circuit speelrail

Alle zintuigen van de kat worden geprikkeld met de Super Roller Circuit speelrail van Catit. Het balletje in de rail is namelijk verlicht en knippert bij aanraking. Het lampje gaat automatisch uit het balletje stilligt. 

Ferplast Turbine Circuit speelrail

De ovale speelrail van Ferplast, de zogenoemde Turbine Circuit, zorgt voor veel speelplezier. Er zit namelijk een balletje in de rail waar jouw kat tegenaan kan slaan én er zitten twee veren aan de speelrail. Laat het spelen maar beginnen!

Catit Speed Circuit speelrail

Deze speelrail van Catit zorgt voor genoeg interactiviteit bij jouw kat. De kat wordt namelijk getriggerd door middel van zicht, geluid en aanraking. Bovendien zorgen de hellingen van het circuit voor voldoende vermaak bij jouw kat.

Veelgestelde vragen

Wat is het voordeel van een speelrail?

Dankzij de speelrail verveelt jouw kat zich minder snel. Ook wordt het jachtinstinct gestimuleerd en krijgt jouw kat genoeg beweging.

Waarmee spelen katten graag?

Katten spelen graag met hun poten of nagels, om hun prooi vast te kunnen pakken. Een speelrail is dus perfect voor een kat die graag zijn prooi achternagaat.

Hoe lang moet ik met mijn kat spelen?

Speel ongeveer twee keer een kwartier op een dag met jouw kat. Een kat vindt het namelijk leuk om tijd met zijn baasje door te brengen en hierdoor verbeter je de band.

Recente artikelen
BlogGezondheidInformatiefTips

Zo verzorg jij jouw kat optimaal

2 Minuten
Katten zijn echte gezelschapsdieren en kunnen voor behoorlijk wat vermaak zorgen. Wel is het hierbij belangrijk dat je hem of haar de…
BlogInformatief

6x tips om jouw kat te vermaken

2 Minuten
De ene kat kan zichzelf prima vermaken, terwijl de andere kat geregeld vraagt om aandacht. Vooral voor die laatste groep katten is…
BlogInformatiefTips

Neem je een kat in huis? Zo bereid jij je voor

2 Minuten
Het in huis nemen van een kat is natuurlijk een en al gezelligheid. Je kunt ermee knuffelen, mee spelen en daarnaast kan…
Power your team with InHype

Add some text to explain benefits of subscripton on your services.