BlogInformatief

5x Beste Speelbal voor Katten

1 Minuten

Katten willen graag spelen. Ze spelen bijvoorbeeld met muisjes of ronde voorwerpen, zoals een balletje. Hiermee kun jij jouw kat urenlang vermaken. Verstop het balletje eens of probeer de kat te laten apporteren. Wij zetten hieronder de vijf beste speelballetjes voor je op een rij.

Lijst met 5 beste speelballen voor katten

Make Me Purr speelbal

De speelballen van Make Me Purr zijn de echte klassiekers. Dit zijn tien eenvoudige balletjes waar jouw spinnende vriend van houdt. De balletjes zijn gemaakt van foam, waardoor jouw kat de balletjes makkelijk kan meenemen in z’n bek.

Adori speelbal

Deze vrolijke regenboogballetjes van Adori zullen de dagen van jouw kat vervullen met plezier. Ook deze balletjes zijn gemaakt van foam, waardoor het lichte balletjes zijn. Door samen met jouw kat te spelen verbeter je de band.

Pepets speelbal

Deze schattige speelballen gemaakt van pluche zijn een zekere aanwinst voor jouw harige gezinslid. De zes balletjes van Pepets hebben in het midden een rammelaar, zodat jouw kat deze balletjes niet snel gaan vervelen.

Vrolijke Viervoeter speelbal

Wanneer jouw kat al het voer in een keer naar binnen schrokt, kan de speelbal van Vrolijke Viervoeter een uitvinding zijn. Je kunt namelijk brokjes in het balletje stoppen, wat ook nog eens zorgt voor veel speelplezier én de nodige beweging.

Kats speelbal

Dankzij de speelballen van Kats wordt de speelbehoefte van jouw kat voldaan. In het midden van de balletjes zit een belletje, waardoor jouw kat geen gedag meer wil zeggen tegen zijn nieuwe speeltje. Urenlang speelplezier is gegarandeerd!

Veelgestelde vragen

Waarom wil mijn kat spelen met een bal?

Een rollend voorwerp stimuleert het jachtinstinct van jouw kat. Zij zien dit als een prooi die ze moeten vangen. Bovendien krijgt jouw kat genoeg beweging als hij vaak achter een balletje aanrent.

Waar moet een speelbal voor mijn kat aan voldoen?

Zorg ervoor dat de speelbal aantrekkelijk genoeg is voor jouw kat. Ook is het materiaal van de bal belangrijk: een te zware bal zal al gauw te eng zijn. Bovendien zijn balletjes met een geluidje of met brokjes aantrekkelijk.

Wat is het voordeel van apporteren?

Apporteren met jouw kat is niet alleen leuk, het versterkt ook nog eens de band tussen jou en jouw diertje!

Recente artikelen
Blog

De ultieme gids voor kattenhygiëne: tips voor een gezond en schoon leven

2 Minuten
Het behouden van een goede hygiëne voor je kat is essentieel voor zowel de gezondheid van het dier als het welzijn van…
Blog

Voor het eerst een kat in huis!

2 Minuten
Voordat je een katje in huis neemt is het goed om je te informeren wat je allemaal nodig hebt. Een kat heeft…
BlogInformatief

Welke dieren wonen nog meer in jouw huis, naast katten?

2 Minuten
Katten zijn gezellige, spinnende huisgenoten. Met een kat in huis is het altijd een feestje. Lekker knuffelen met jouw kat en zo…
Power your team with InHype

Add some text to explain benefits of subscripton on your services.