BlogInformatief

5x Beste Speeltunnel voor Katten

1 Minuten

Het gedrag van jouw kat kun je stimuleren aan de hand van geheime gangen en plekjes. Zo kan jouw kat zich verstoppen, rondrennen en nieuwe plaatsen ontdekken. Wil jij ook jouw kat voorzien van een speeltunnel, die zorgt voor urenlang vermaak? Hieronder zetten wij de vijf beste speeltunnels voor je op een rij.

Lijst met 5 beste speeltunnels voor katten

Make Me Purr speeltunnel

De kartonnen tunnel van Make Me Purr is allereerst gemaakt van hun favoriete materiaal én ze kunnen zich verstoppen. Win-winsituatie! Ook zorgt deze tunnel ervoor dat jouw kat zijn stress kwijt kan. De kers op de taart is dat deze tunnel gemaakt is van 100 procent gerecycled materiaal.

Billy & Becky speeltunnel

Verstoppen, rennen en chillen: het kan allemaal in de speeltunnel van Billy & Becky. Deze tunnel is maar liefst 120 centimeter lang en heeft twee openingen aan de buitenkant. Bovendien vind je in deze tunnel twee speeltjes terug.

Skarf speeltunnel

Vijf gangen, dus vijf keer meer plezier! Deze speeltunnel heeft vijf gangen en is gemaakt van polyester. Vooral wanneer je meerdere katten in huis hebt rondlopen, zal de tunnel van Skarf een leuk cadeau zijn voor jouw spinnende vrienden.

D&D speeltunnel

Deze speeltunnel zorgt niet alleen voor het nodige speelplezier, maar ziet er ook nog eens goed uit in jouw interieur. De tunnel van D&D is namelijk gemaakt van jute en polyester.

Designed by Lotte speeltunnel

De textiele speeltunnel van Designed by Lotte zal jouw kat geweldig vinden. Het is lekker zacht, zodat jouw kat dit ook als slaapplek kan gebruiken. Wanneer het speeltijd is, kan jouw kat gebruikmaken van het bijgevoegde speeltje.

Veelgestelde vragen

Waarom wil mijn kat een speeltunnel?

Katten willen zich graag verstoppen. Ook willen ze graag rennen én slapen. De perfecte plek waar dat allemaal samenkomt, is een speeltunnel!

Is de speeltunnel groot genoeg?

Jouw kat moet zich makkelijk kunnen verplaatsen in de speeltunnel. Controleer dus van tevoren de afmetingen van de tunnel en meet eventueel jouw kat op. Ook moet de tunnel natuurlijk passen in jouw huis.

Van welk materiaal moet de speeltunnel gemaakt zijn?

Wanneer de speeltunnel aan de binnenkant zacht is, kan jouw kat er ook in slapen. Wanneer jij een krabgrage kat hebt, moet de tunnel gemaakt zijn van een stevige stof.

Recente artikelen
Blog

De ultieme gids voor kattenhygiëne: tips voor een gezond en schoon leven

2 Minuten
Het behouden van een goede hygiëne voor je kat is essentieel voor zowel de gezondheid van het dier als het welzijn van…
Blog

Voor het eerst een kat in huis!

2 Minuten
Voordat je een katje in huis neemt is het goed om je te informeren wat je allemaal nodig hebt. Een kat heeft…
BlogInformatief

Welke dieren wonen nog meer in jouw huis, naast katten?

2 Minuten
Katten zijn gezellige, spinnende huisgenoten. Met een kat in huis is het altijd een feestje. Lekker knuffelen met jouw kat en zo…
Power your team with InHype

Add some text to explain benefits of subscripton on your services.