BlogInformatief

5x Beste Warmtekussens

1 Minuten

Jouw kat kruipt op bed, onder een dekentje of dicht tegen jou aan. Jouw kat houdt blijkbaar van een warm plekje. Ook voor oudere katten is het fijn om een warm plekje aan te bieden. Je kunt dankzij een warmtekussen jouw kat voorzien van een warme en knusse slaapplek: de vijf beste warmtekussens zijn hieronder beschreven.

Lijst met 5 beste warmtekussens

Wieran warmtekussen

Het fijne warmtekussen van Wieran heeft maar liefst zeven verschillende temperatuurinstellingen. Dit kussen werkt op een adapter en je kunt hiermee de temperatuur met vijf graden ophogen of verlagen. 

Alpenheat warmtekussen

Het warmtekussen van Alpenheat is gemaakt van duurzaam materiaal. Bovendien is het kussen voorzien van een autostekker van twaalf volt. De stof van het kussen is voorzien van polyester, zodat je ‘m eenvoudig met een natte doek kunt schoonmaken.

Rexa warmtekussen

Het zelf-warmende kussen van Rexa reflecteert de lichaamtemperatuur van het diertje. In het kussen zit namelijk een folie dat de lichaamswarmte snel opneemt. Zo hoef je geen stroom of batterijen te gebruiken.

Thermo warmtekussen

Het warmtekussen van Thermo is flexibel en gemaakt van fleecewol. Zowel buiten als binnen kan het kussen gebruikt worden en bovendien zorgt het ervoor dat de vacht van jouw kat sneller droogt als hij plaatsneemt op het kussen. Zo worden infecties en ziekten voorkomen.

Huis en tuinmarkt warmtekussen

Ook het warmtekussen van Huis en tuinmarkt weerkaatst direct de lichaamswarmte van jouw diertje. Dit kussen is voorzien van een isolerende laag van fleece-stof en is daarnaast knus, hygiënisch en onderhoudsvriendelijk. Een warm plekje voor jouw harige vriend is gegarandeerd.

Veelgestelde vragen

Wat zijn de voordelen van een warmtekussen?

Een warmtekussen zorgt ervoor dat jouw kat een warm plekje krijgt. Vooral na een operatie of wanneer jouw kat oud begint te worden, is een warmtekussen fijn.

Hoe werkt een warmtekussen?

Er zijn twee verschillende warmtekussens: een die werkt op stroom en een die vanzelf werkt. Dat laatste kussen weerkaatst meestal de lichaamstemperatuur door middel van een reflecterende stof.

Waar moet ik op letten als ik een warmtekussen aanschaf?

Allereerst is de grootte van het kussen belangrijk; jouw kat moet er immers op kunnen liggen. Ook is de stof van het kussen belangrijk wat betreft hygiëne. Als laatst kun je ervoor kiezen om een zelfwerkend kussen te kiezen of eentje op stroom.

Recente artikelen
Blog

De ultieme gids voor kattenhygiëne: tips voor een gezond en schoon leven

2 Minuten
Het behouden van een goede hygiëne voor je kat is essentieel voor zowel de gezondheid van het dier als het welzijn van…
Blog

Voor het eerst een kat in huis!

2 Minuten
Voordat je een katje in huis neemt is het goed om je te informeren wat je allemaal nodig hebt. Een kat heeft…
BlogInformatief

Welke dieren wonen nog meer in jouw huis, naast katten?

2 Minuten
Katten zijn gezellige, spinnende huisgenoten. Met een kat in huis is het altijd een feestje. Lekker knuffelen met jouw kat en zo…
Power your team with InHype

Add some text to explain benefits of subscripton on your services.