BlogInformatief

5x Beste Raambeveiliging voor Katten

2 Minuten

Wanneer je in een flat woont wil je waarschijnlijk dat jouw kat binnenblijft. Ook wanneer je een binnenkat hebt, is het belangrijk dat deze niet buitenkomt. Toch wil jij waarschijnlijk op een warme zomerdag wel een raampje open kunnen doen, of de deur naar het balkon. Gelukkig kun jij jouw ramen en balkon beveiligen met zogenoemde raambeveiliging. Hieronder zetten wij de vijf beste beveiligingssystemen voor katten voor je op een rij.

Lijst met 5 beste raambeveiliging voor katten

Trixie raambeveiliging

Dankzij de raambeveiliging van Trixie kan jouw kat genieten van de frisse buitenlucht op het balkon, zonder dat hij kan ontsnappen. Je kunt dit net vastmaken met de bijgeleverde pluggen en haken.

Beeztees raambeveiliging

Het kattennet van Beeztees beschermt jouw kat dat hij niet van het balkon af kan gaan. Het is een onopvallend net dat transparant is van kleur. Bij het net worden bevestigingslijnen en -haken geleverd.

Trixie raambeveiliging

Een kiepraam kan gevaarlijk zijn voor jouw kat. Wanneer jouw kat hiertussen komt te zitten, bestaat er een kans op verstikking of verlamming. Je kunt dit gelukkig beschermen met de raambeveiliging van Trixie

Jippie’s raambeveiliging

Met een kat rondlopend in huis kan het lastig zijn om de deuren en ramen te openen. Met de raambeveiliging van Jippie’s kun je gelukkig veilig jouw raam openzetten zonder dat jouw kat kan ontsnappen. Het raam kan met de beveiliging maar tien centimeter open.

Jumada raambeveiliging

Ramen kunnen nooit volledig open met de raambeveiliging van Jumada. Zo weet jij zeker dat jouw kat niet kan ontsnappen als jij behoefte hebt aan een fris zuchtje wind. Let er wel op dat deze raambeveiliging voornamelijk is ontworpen voor houten ramen en kozijnen.

Veelgestelde vragen

Wat is het voordeel van raambeveiliging voor mijn kat?

Zoals de naam al zegt, beveiligt de raambeveiliging jouw raam. Op deze manier kan jouw kat niet ontsnappen als jij de ramen open hebt. Ook kinderen bescherm je hiermee.

Hoe bevestig je de raambeveiliging voor mijn kat?

Een net voor het balkon kun je meestal bevestigen met bijgeleverde pluggen en haken. Een rooster voor het raam kun je vastmaken met schroeven en lijm en met een raamsluiter moet je meestal boren om deze te kunnen bevestigen.

Wanneer moet ik raambeveiliging voor mijn kat aanschaffen?

Als jij doorhebt dat jouw kat wil ontsnappen of graag naar buiten wil, is het verstandig om raambeveiliging aan te schaffen. Ook kan het slim zijn als de kat nog jong is en voorlopig nog niet naar buiten mag.

Recente artikelen
Blog

De ultieme gids voor kattenhygiëne: tips voor een gezond en schoon leven

2 Minuten
Het behouden van een goede hygiëne voor je kat is essentieel voor zowel de gezondheid van het dier als het welzijn van…
Blog

Voor het eerst een kat in huis!

2 Minuten
Voordat je een katje in huis neemt is het goed om je te informeren wat je allemaal nodig hebt. Een kat heeft…
BlogInformatief

Welke dieren wonen nog meer in jouw huis, naast katten?

2 Minuten
Katten zijn gezellige, spinnende huisgenoten. Met een kat in huis is het altijd een feestje. Lekker knuffelen met jouw kat en zo…
Power your team with InHype

Add some text to explain benefits of subscripton on your services.